L'Open Innovation Forum és un programa d'innovació que permet a les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca. És, per tant, una gran ocasió per conèixer el col·laborador adequat per als reptes d’innovació que es plantegen.

Durant el 2019 es van organitzar diversos actes per tal que tant empreses com solucionadors poguessin reunir-se. La primera trobada va ser a l’abril i va reunir 34 representants d’empreses i prop d’un centenar d’investigadors, que van fer 76 reunions. La segona va ser al juliol, amb una vintena de representants de companyies i una trentena d’investigadors i 50 reunions. La tercera, el novembre, va comptar amb 37 reunions, 13 empreses i 22 solucionadors.

El programa està organitzat per Biocat, la Universitat de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera, la Universitat Pompeu FabraUPF Ventures, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, la Universitat Politècnica de CatalunyaIDIBELL i ACCIÓ.

 

Trobada d’empreses i solucionadors a l’Open Innovation Forum del juliol del 2019.

Trobada d’empreses i solucionadors a l’Open Innovation Forum del novembre del 2019.