Here comes your lead és un esdeveniment estratègic que actua com a marketplace entre, d’una banda, projectes de recerca early-stage per al desenvolupament de teràpies i, de l’altra, plataformes, CROs i big pharma nacionals i internacionals (partners) que busquen projectes per establir un model de col·laboració en recerca, on es comparteixen riscos i beneficis. Amb aquest esdeveniment, Biocat té com a objectiu accelerar el procés de drug discovery i augmentar així el flux de molècules terapèutiques en fases avançades.

Biocat recull els projectes, amb informació no confidencial, i facilita el contacte amb els partners, que revisen les propostes i escullen les que millor encaixen amb les seves necessitats i interessos. Els projectes també poden escollir el seu partner. Així, ambdues parts seleccionen aquells amb els quals volen reunir-se.

El 2019, els partners de Here comes your lead van incloure Evotec (EU), LifeArc (UK), FuturX (Israel), Inkemia IUCT (Mollet) i el CRG (Barcelona), i van comptar amb la col·laboració de dues consultories: Eva Mendez Drug Discovery i M.Miralpeix Pharma Consulting. Hi van participar 31 projectes que van mantener 85 reunions.

Banner de l’esdeveniment Here comes your lead.

Presentació inaugural de Here comes your lead.

Sessions de partnering de Here comes your lead.